...............fiat voluntas tua ;-)

...dobrý den?

12. 10. 2012 8:43
Rubrika: Nezařazené

.. jen tak tiše si přemýšlím o dnešní době..o tom, jak většina lidí chodí se špunty v uších. To jsme tolik hluší?? ..anonymita je čím dál větší. ....stojí nám to za to? ..myslela jsem, že žijeme pro sebe navzájem..jeden pro druhého... Co kdyby se náhodou někomu něco stalo?..neuslyšíme to..neuvidíme...kdo ví, kolik z nás by pomohlo?...děláme, že nevidíme...je to smutné a vůbec se mi to nelíbí

.. vždyť třeba jen říct někomu ,,DOBRÝ DEN" ..prolomit tu hroznou anonymní ze´d..už jen to, že někomu přejeme dobrý den, znamená, že mu přejeme něco parádního..to snad nejde ani vyslovit/vypsat...prostě to musíme myslet nejvíc upřímně - jinak pozdrav samozřejmě ztrácí celý svůj smysl..proč jinak někoho zdravit, když mu ten dobrý den nepřeji?..přece někoho nebudu zdravit naštvaně..je to blbost. asi to celé nějak nedává dohromady smysl...no nevadí :)

zkusme být lepší..usmát se na lidi kolem sebe, s vřelostí je pozdravit, podržet dveře, cokoliv :) všímat si maličkostí a radovat se z nich..vždyť to je paráda..člověk potom má taky lepší den:)

I já vám všem přeji parádní den:)

mějte se a smějte se:)

pa zd.

Zobrazeno 1119×

Komentáře

kacarovi3

Díky za článek.Také mě to vadí a ruším zvyklosti.Zdravím a s úsměvem projevuji zájem o každého člověka.Má přítelkyně byla na kurzu Pavel,kde se učili evangelizovat.Ptala se,co bych řekl na začátek konverzace"Bůh tě miluje právě ted".Učili se na různé reakce odpovědi.Já ji řekl,že bych ji vzal do náručí a možná políbil.Co by potom dělala ona?Já totiž vím,že mě Bůh miluje a já tuto lásku mám předávat dál,svým bližním.V každém máme vidět Ježíše a chovat se podle toho.Jsme vázáni činnou prosbou- budovat Boží království a to láskou k Bohu i k bližním,která nás spojuje.

ischa

Klaryso..tak prijed do olomouce..muzem se stridat na prechode..a zdravit se a smat se..:)
diky i za dalši komentař..taky mám hned lepší den, když vím, že mě má někdo rád..aže ten někdo je ON!!:)

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Nuvio