...............fiat voluntas tua ;-)

projekt...prostě projekt :)

17. 10. 2012 21:43
Rubrika: Nezařazené

Vymyslela jsem geniální věc.

Je zajímavé, že ty geniální věci/myšlenky člověka zaskočí, když to nečeká..třeba ve sprše, když nemá možnost črtnou nákres (páč má skleózu).

fajn ta věc mě napadla včera večer. Možná je to tím, že jsem předtím šila..proto myšlenky byly takové... Zkrátka a prostě už pomalu začínám vymýšlet dárky na Vánoce...Vím, že to jsou JEHO narozeniny..tudíž největší dárek má dostat Pán.

Každopádně se snažím vymyslet, koho by co mohlo potěšit a tak :) Pár věcí už mám..jelikož mám čas, nápady, chuť nakupovat ale i finance.

A včera mě napadlo, že bych do toho všeho mohla zapojit i svoje tři nejmladší sourozence (11, 9 a 5let)...páč Viktorka(nejmladší) řekla taťkovi: ,, Já stejně vím, že ty, tati, děláš Mikuláše!!! Ale děláš to moc dobře!!!! "

To mě vážně dostalo!!!!!! !!!!!!!!!!!!! :)

Nechci říct, že to nevím, že taťka dělá Mikuláše. Prostě je to takové bezstarostné..na dětství se vzpomíná parádně:) Ok..k původní myšlence..nechci je zapojovat do dárků o vánocích. Ale třeba právě na Mikuláše..to je super příležitost...připadá mi to jako faj projekt pro spolupráci s děckama:D Už to jen všechno vymyslet. Říct jim to. Třeba do toho namočit i další sourozence. Vymyslet to. Naplánovat.....moc se na to těším už teď :D

Mikuláš ..to přece není jen o tom, že něco dostanu..spíš že někoho obdaruji..potěším..to mě vždycky na tom bavilo:) (radost už jen z toho, že se to podaří)

Vždyť Mikuláš to dělal z lásky. Jo..měl sice finance - ale ta láska je tam nejdůležitější.

Co Mikuláš? Nejen Mikuláš, třeba sv. Martin- rozdělil se o svůj šat se žebrákem, Anežka - vzdala se svého ,,princeznovství" a začala od píky, Zdislava - nechala zřídit nemocnici, František - vzdal se zabezpečeného života...začal úplně s holýma rukama..atd..příkladů mnoho a jak parádních :)

Občas..když mě chytají špatné myšlenky..teda asi hodně často..fakt špatný myšlenky..snažím se myslet na něco zbožného..nějaká písnička, citát..cokoliv..dosti často se mi vybavuje sv. František z Assisi:

Pane,

dej, ať přináším lásku, kde je nenávist.

Dej, ať přináším uzdravení, kde je bolest.

Dej, ať přináším světlo, kde panuje temnota.

Dej, ať přináším naději, kde vládne zoufalství.

Dej, ať přináším harmonii, kde je svár.

Dej, ať přináším mír, kde je válka.

Učiň lepší svět a začni u mě.

A jak je to v té písničce z kancionálu? (928)

...víc, než být potěšen, chci těšit jiné ...kdo dává dostává, mnohem víc přijme..

Proto chystám PROJEKT!!!

Hlavně musí být úplně tajný, takže nikomu ani muk! Prostě se domluvit s děckama a nadchnout je pro to!! a potom obdarovat na Mikuláše rodiče, prarodiče, známé...cizí:)

Už se na to těším jako malá holka:) snad to není úplná hloupost ..ale užijem si to..hlavně to musí klapnout..provést jako bojovku/TAJNĚ..NANEJVÝŠ OPATRNĚ..jo a zítra jim to musím říct..rodiče budou mimo doslech, tak to projde!

našijeme punčochy, upečeme sušenky, namalujeme obrázky, nasušíme křížaly a tak :) Hlavně si to užijeme..budeme si hrát na Mikuláše, obdarujeme druhé..hlavně nás nevyzraďte:)

P.S. Kdo se přidá?? Rodiče vyženem..ať to máme kde spáchat.

Kdyžtak se ozvěte:)

Zobrazeno 615×

Komentáře

neo5

Nejlepší nápady přicházejí i na záchodě :D

Bezva nápad Ischo!!! :) Držím palce ať to dobře dopadne!

Možná se i přidám, ale nic neslibuju, páč moje situace a je dost proměnlivá.. :)

ischa

..jako počasí ..v pohodě..člověk se občas musí umět přizpůsobit..vlastně ne občas:)..často..jinak diky

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Nuvio